Dispunând de o tehnologie modernă de realizare a prefabricatelor din beton prin vibropresare, “Departamentul prefabricate din beton” realizează la ora actuală o gamă largă de produse, o mare parte dintre acestea fiind si certificate:

-tuburi de canalizare (Ø200 – Ø1000),borduri, rigole,bolţari de beton, bolţari de beton cu agregate uşoare,parapeti de drumuri (prefabricat tip NEW JERSEY),camine prefabricate pentru canalizare (300×300 – 800×800),camine prefabricate circulare – oale de fantana (Ø800, Ø1000),fose biologice prefabricate,planseu prefabricat tip ,,PREDALA”,prefabricate pentru drumuri (podete,aripi podete,rigole,borduri speciale), dale de pavaj, fhndatii prefabricate pentru stalpi de inalta tensiune;

În afara produselor realizate în mod curent, societatea poate realiza la cerere şi alte tipuri de prefabricate din beton şi beton armat (stâlpi, grinzi, plăci, dale, etc.) pe baza unor proiecte de execuţie puse la dispoziţie de către beneficiar.

Având în dotare mijloace proprii de încărcare şi transport, POMPONIO S.A. poate asigura încărcarea şi transportul prefabricatelor la locaţiile stabilite de client.

La Vinu de Jos (jud Alba) , Cluj-Napoca, Mihai Viteazul(Turda) si Simeria dispunem de  statii de betoane de ultima generatie complet automatizate , marca CIFA, autorizate conform normelor in vigoare, cu care putem produce la standarde europene toata gama de betoane utilizate in construcii. In cadrul statiilor de betoane functioneaza laboratoare autorizate de gradul II respectiv III pentru elaborarea retetelor de beton si incercarea probelor prelevate la betonul livrat.

Statiile dispun si de instalatii de realizare a betoanelor pe timp friguros cat si de o instalatie de realizare a betoanelor armate cu fibre din polipropilena sau fibre metalice.

In cadrul departamentului functioneaza si 3 statii (Vintu de Jos, Decea, Simeria Veche ) de producerea agregatelor de balastiera. Acestea produc agregatele necesare realizarii betonului la statiile de betoane.

Pentru transportul si punerea in opera a betoanelor si agregatelor  dipunem de un parc auto propriu compus din autobetoniere cu capacitate de transport cuprinsa intre 5 si 12mc , autopompe de beton cu lungimea bratului cuprinsa intre 28 si 32 metri, autoincarcatoare pe pneuri si autobasculanta de mare capacitate .

In cadrul laboratoarelor am realizat activitati de cercetare in vederea implementarii:betoane armate cu fibre din polipropilena, betoane armate cu fibre metalice, realizarea boltarilor din beton cu agregate usoare.
In cursul anului 2004, societatea noastră a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001:2000, iar in anul 2007 certificarea pentru sistemul calitatii cu privire la mediu ISO 14001:2004.