Având în dotare mijloace proprii de încărcare şi transport, POMPONIO S.A. poate asigura încărcarea şi transportul prefabricatelor la locaţiile stabilite de client.

La Vinu de Jos (jud Alba) ,  Turda si Simeria dispunem de  statii de betoane de ultima generatie complet automatizate , marca CIFA, autorizate conform normelor in vigoare, cu care putem produce la standarde europene toata gama de betoane utilizate in construcii. In cadrul statiilor de betoane functioneaza laboratoare autorizate de gradul II respectiv III pentru elaborarea retetelor de beton si incercarea probelor prelevate la betonul livrat.

Statiile dispun si de instalatii de realizare a betoanelor pe timp friguros cat si de o instalatie de realizare a betoanelor armate cu fibre din polipropilena sau fibre metalice.

In cadrul departamentului functioneaza si 3 statii (Vintu de Jos, Decea, Simeria Veche ) de producerea agregatelor de balastiera. Acestea produc agregatele necesare realizarii betonului la statiile de betoane.

Pentru transportul si punerea in opera a betoanelor si agregatelor  dipunem de un parc auto propriu compus din autobetoniere cu capacitate de transport cuprinsa intre 5 si 12mc , autopompe de beton cu lungimea bratului cuprinsa intre 28 si 32 metri, autoincarcatoare pe pneuri si autobasculanta de mare capacitate .

In cadrul laboratoarelor am realizat activitati de cercetare in vederea implementarii:betoane armate cu fibre din polipropilena, betoane armate cu fibre metalice, realizarea boltarilor din beton cu agregate usoare.
In cursul anului 2004, societatea noastră a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001:2000, iar in anul 2007 certificarea pentru sistemul calitatii cu privire la mediu ISO 14001:2004.